EKSAMENSANGST

De fleste mennesker kender til fænomenet "eksamensangst", og en del mennesker har selv prøvet det. Og andre har kunnet iagttage andre elever eller medstuderende, der bryder fuldstændigt sammen, når de skal til eksamen. Ofte kan der være tale om personer, der til daglig er fagligt dygtige, og som har helt styr på periodens pensum. Pludselig glemmer de alt, hvad de har læst og lært og befinder sig pludselig i en tilstand af panikangst. I daglig tale kaldes det ofte "eksamensangst".

I dag er der mange, der får medicin mod deres eksamensangst. Det er selvfølgelig dejligt, at man har fået øjnene op for, at de få minutter, man har til at vise, hvad man kan, ikke skal ødelægges af en uhensigtsmæssig eksamensangst. Hvis du mener at medicinen kan virke sløvende, så er hypnose måske en mulighed for dig.
Har du nogensinde hørt om nogen, der aldrig kom i gang med det, de reelt ønskede sig, af skræk for eksamener? Det har du nok, og det er trist, når eksamensangst forhindrer nogen i at nå sine mål. En af mulighederne for at mindske denne angst er hypnose.