RØGFRI

Hvis du har et reelt ønske om at stoppe med at ryge, og hvis du mener, at dit liv bliver styret af tobak, kan du få hjælp til at blive røgfri med hypnose.

Rygning er ikke en sund vane, og uhensigtsmæssige vaner kan ændres. Men du skal være motiveret. Det nytter ikke noget, hvis du bare synes, at det kunne være dejligt hvis du blev røgfri! Du har sandsynligvis flere grunde til at være tøvende. Tager du på i vægt! Bliver du vanskelig at være sammen med! Sådan behøver det ikke at være! Den fysiske trang til nikotin er ude af din krop på ganske få dage.

I hypnose er det muligt at erstatte vaner, med andre mere hensigtsmæssige vaner - i stedet for rygningen. Tænk på alle de fordele der er ved et rygestop. Du lugter ikke af røg. Kondien forbedres. Hosten aftager. Smagsløgene skærpes….men det ved du jo godt alt sammen!

Jeg vil understrege, at viljen til at være røgfri skal være 100% til stede.

Et rygestop kræver en indsats fra din side og din indsats taler vi om når du kontakter mig.
Det er ikke tryllestøv, der får dig til at stoppe, du skal gøre det for din egen skyld - for dit helbreds skyld. Din krop har aldrig kunne li' den tobak, du forgifter dine lunger og dine omgivelser med.
Hvis du giver en elefant en teske nikotin falder den død om på få minutter. Så stærk er den gift du har indtaget! Det er på tide at stoppe forgiftningen af din krop.