VÆGT-REDUCERING

Det kan være at du allerede har forsøgt med forskellige slankekure, og du ved sikkert præcis, hvad du burde spise og især ikke spise. Alligevel har det ikke den store effekt på sigt.

Maden og de søde sager er måske blevet din måde at dulme eller fortrænge uønskede følelser på. At det er de søde sager, som bruges som fortrængningsmekanisme, er naturligvis, at slik og chokolade skaber en øjeblikkelig fornemmelse af nydelse og velvære, så du straks ”glemmer” det der er besværligt for dig – nemlig smerten.

Du kan bruge hypnose og hypnoterapi til at hjælpe dig med at ændre dette mønster, så du opnår det vægttab, du ønsker dig.

I vores første samtale finder vi ud af, hvad det er, der udløser spisetrangen. Herefter kan du ændre denne adfærd og opnå et permanent vægttab. I hypnose er det underbevidstheden, der er den aktive del af din hjerne. Din underbevidsthed husker alt, hvad du har oplevet, lige siden du blev dig.

Det første skridt er at erkende, at man har noget ud af de søde sager – trøst, velvære, belønning, afslapning og så videre. Det næste er, at problemet skal løses udenfor logikken i dit ubevidste sind. Med hypnose og hypnoterapi kan de ovennævnte ”fordele” findes bedre, sundere og mere naturlige steder end gennem det søde og usunde.
Prøv at forestil dig, at du får styr på de følelser, der får dig til at spise, at du kan sige nej tak, uden at føle dig snydt. Det søde og usunde kan derefter nydes, for det det er og ikke for det, det gør.

Du skal spise færre kalorier, end du forbrænder, for at opnå et vægttab - dette gælder også, selvom du er blevet hypnotiseret, men hypnose kan gøre det nemmere.

Du skal være opmærksom på, at hypnose ikke er nogen mirakelkur, selv om nogle mennesker føler det sådan efter at have opnået et vægttab.